Home           I            Beleggingstips           I             OptiestrategieŽn         I         Archief           I           Links

 

Een flinke correctie

 

17-07-2007

 

De aandelenmarkten beleven slechte tijden want de massa blijft verkopen. Hoe ver het gaan kan weet niemand. De leningen-affaire blijft de gemoederen bezig houden en de steunoperaties van de Centrale Banken hebben weinig invloed op beleggers.

 

 

De Dow Jones-index zit al bijna op het slotniveau van 2006 en zowel de AEX als de S&P500 hebben hun hele jaarwinst in rook zien opgaan, want die noteren momenteel onder het slot van 2006. En dat terwijl de vooruitzichten in economisch opzicht nog steeds florissant zijn, de inflatie nog steeds laag is en de bedrijven nog steeds mooie winsten maken.  Een markt als deze wordt door slimme beleggers aangegrepen om op lage(re) koersen beurspareltjes gefaseerd bij te kopen. Daarbij denk ik vooral aan bedrijven met lage K/W-verhouding en hoge jaarlijkse groeicijfers. Beleggers zouden de video's van Warren Buffet  nog eens goed moeten bekijken of het boek van deze augustusmaand lezen.

 

 

Terug naar Archief

 

 

 

  

 

 

 

 

  SPONSOR CATEGORIňN
 

 

 

  SPONSOR LINKS

 

COPYRIGHT © eengoedebelegging 2006.