Home           I            Beleggingstips           I             OptiestrategieŽn         I         Archief           I           Links

 

 

 

 

 

 

 

 

DUURZAAM BELEGGEN

 

Duurzaam beleggen is in. Sinds de voormalige vicepresident van Amerika Al Gore met zijn milieu reportage de wereld rond trekt en het Internationale Klimaatpanel (IPCC) van de Verenigde Naties zijn waarschuwende vinger heeft opgeheven, zijn er veel fondsen ontstaan die op velerlei wijzen beleggen in duurzaamheid. Het rendement van investeringen in duurzame fondsen is ook veelal gelijk aan het beursgemiddelde of zelfs beter.

 

 

   

 

De Consumentenbond heeft samen met adviesbureau DHV en de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO) een uitgebreide gids over duurzaam beleggen  uitgegeven: ďDe Duurzaam Geld GidsĒ . Deze gids is met financiŽle steun van het Ministerie van VROM gerealiseerd. U kunt de gids hier gratis downloaden. Daarnaast is er ook een rapport over onderzoek naar duurzaam beleggen gepubliceert. Deze kunt u ook hier gratis downloaden. Voor beide downloads is Adobe Reader vereist.

Meer informatie vindt u op de site van Morningstar en op de duurzaam beleggen startpagina.

Vraag hier een gratis rapport aan.

 

Onderstaand kunt u het actuele nieuws over duurzaam beleggen volgen.

 

 

 

 

 Terug naar vorige pagina

 

 


 

 

COPYRIGHT © eengoedebelegging 2006