Home           I            Beleggingstips           I             OptiestrategieŽn         I         Archief           I           Links

 

 

 

 

 

 

 

 

BELEGGINGSSTRATEGIE

 

Een Goede Belegging aan de Costa del Sol

Er zijn een paar zaken die het leven zeer kunnen veraangenamen. …ťn van die zaken is een belegging aan de Costa del Sol, een streek die zich mag verheugen in 320 dagen zon per jaar. Het is niet alleen een prachtige streek om te bezoeken, maar ook een ideale streek voor een investering in onroerende goed, zowel voor een goede belegging als om te wonen.

   

 

Goed investeringsrendement.

Uit rapportages blijkt dat de meeste investeerders in de afgelopen jaren een 40% waardestijging hebben bereikt. Zij die in dat gebied in 2001 investeerden hebben een flink rendement op hun belegging. In de afgelopen jaren is de waarde van de eigendommen alleen maar gestegen. In vergelijking zult u geen betere plaats vinden om te leven dan aan het schilderachtige Costa del Sol.


Goede infrastructuur.

Vroeger werd er door Europeanen niet tot weinig aan de Costa del Sol geÔnvesteerd vanwege de slechte infrastructuur. Dat is nu sterk verbeterd. Het gebied is gemakkelijk te bereiken zowel over de weg als door de lucht. De uitgebreide autosnelwegen en een internationale luchthaven verhogen de aantrekkelijkheid.


Uitstekende faciliteiten.

U vindt er zeer goede scholen en universiteiten. De openbare ziekenhuizen en de klinieken werken efficiŽnt. De kwaliteit van de medische behandeling is boven gemiddeld en u zult geen moeilijkheden vinden als u op zoek bent naar medische hulp.

 

Goede economie en werkgelegenheid.

De kansen zijn eindeloos. De economie is sterk en als u op zoek bent naar werk zal dat weinig problemen geven. Het gebied importeert veel producten vanuit het buitenland; u kunt verzekerd zijn van een hoge levensstandaard.


Veel vermaak.

Het gebied heeft veel plaatsen waar u zich optimaal kunt vermaken. Als u een golfenthousiast bent dan liggen er veertig golfcourses voor u klaar. Bent u liefhebber van winkelen, dan zijn er meerdere promenades waar u uren kunt vertoeven. Bent u sportliefhebber, dan kunt u er naast golven volop genieten van nagenoeg alle watersporten. Houdt u van een gokje: ook daarin is voorzien.

De vrijetijdsindustrie aan de Costa del Sol behoort tot de aller besten. Het nachtleven mag ook gerekend worden tot de besten op onze planeet.


Goede pensioneringsbestemming.

Heel wat mensen investeren aan de Costa del Sol niet alleen omdat het een verstandig investeringsbesluit is maar omdat het een unieke plaats is om uw oude dag door te brengen. De blauwe hemel en de vele zonneschijn zijn eigendomsrechten waar iedereen vrij over kan beschikken.


Goede opties.

Van huizen in de stad en grondpercelen tot appartementen en villa's; u hebt vele opties om te kiezen voor een goede belegging. Om aan de Costa del Sol te investeren, behoeft u enkel te besluiten wat voor u de meest geschikte en winstgevende optie is. Verzeker u van een goed advies van betrouwbare adviseurs voordat u werkelijk tot een aankoop besluit.

Een instantie die volledig betrouwbaar is en die u het juiste advies kan geven is de belangenorganisatie MONDI. Het is zeer verstandig om hier lid van te worden. Zie verder: www.mondi.nl. Deze organisatie heeft o.a. de ďMondi guide AlgemeenĒ uitgebracht welke u beslist moet aanschaffen voordat u ook maar ťťn stap in een investering aan de Costa del Sol zet.

Daarnaast is vermogensbeheerder Wilgenhaege uitstekend op de hoogte van alle financiŽle consequenties. Zie www.wilgenhaege.nl.

 

 Terug naar vorige pagina

 

 

 


 

 

COPYRIGHT © eengoedebelegging 2006